Goochel workshops

Goochel workshops

Wondershops voor u of uw team

Magic Smiling World

Goochelen als management tool

Magic Smiling World verzorgt speciale goochelworkshops voor volwassenen die geen ervaring hebben in het magische vak. Deze kunnen onder meer worden aangeboden aan managers e.a. (leidinggevenden). Dit kan op locatie voor een of meerdere personen.
Magisch Entertainer Wil Wonder is zelf tien jaar lang manager geweest van diverse theaters en kan zich daarbij op verschillende manieren inleven.

De Wondershops kunnen worden gegeven in 1 of meer lessen van een uur of langer, of eventueel aaneensluitend voor een dagdeel.
Losse Wondershops zijn ook mogelijk, waarbij de tijdsduur met u zal worden afgestemd.
Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.


Dank voor de mooie manier hoe je met de trucs die je ons hebt aangeleerd hebt ingespeeld op onze groep en ons werk. Je hebt daarbij duidelijke bruggetjes weten te maken naar onze sector en hebt ons zeker weten te inspireren.

Wim Vuijk, voormalig teammanager ABN AMRO Bank N.V.

Rene Clarijs

Rene Clarijs

Manager Flamepro BV

Schiedam

Goochelen heeft net zoveel waarde als een managementtraining!

'Wat ik vooraf nooit had kunnen bedenken; ik gebruik sommige trucs zowat dagelijks in mijn werk. Door deze trucs te gebruiken creëer je met je zakenrelatie direct een andere sfeer. Ook bij trainingen
of vergaderingen is de sfeer direct ontspannen als je een goocheltruc in het programma inpast.
Ook kan je een truc gebruiken om hetgeen je wilt vertellen kracht bij te zetten en te illustreren.

Kortom, goochelen is voor mij veel breder inzetbaar geworden en heeft, als je het op een gepaste en fantasierijke manier zakelijk gebruikt, net zo veel waarde als een management- of verkooptraining.'

Magic Smiling World

Cas Verhoeven

Voormalig hoofd Plannen en Regie

Waterschap Hollandse Delta

Ridderkerk

Goochelen en management gaan heel goed samen!

'Wil is een leuke leraar waarvan ik met veel plezier les heb gekregen en menig truc heb geleerd. In het intake gesprek heb ik gezegd dat ik goocheltrucs o.a. wou gebruiken om managementvergaderingen en trainingsdagen te larderen. Wil heeft hierop geanticipeerd en kwam iedere les met ideeën.
Goochelen en management gaan heel goed samen. Bij ieder verhaal kun je een symbolische truc bedenken en vice-versa. Ik heb het al enkele malen toegepast en steeds met succes. Iedereen vindt dat soort dingen leuk. Zeer verfrissend.'

Magic Smiling World

Goochelen als entertainment

In de Wondershops worden trucs aangeleerd die breed inzetbaar zijn en symbolisch een goede en visuele ondersteuning kunnen zijn in (management) trainingen, vergaderingen en congressen.
Uiteraard zijn de Wondershops ook voor particuliere volwassenen te boeken.

Bij de Wondershops 'Goochelen als management tool' (organisaties) en 'Goochelen als entertainment' (particulieren) ontvangt elke deelnemer het volgende:

* Basispakket met professionele goochelmaterialen (bijv. spel kaarten, touw, doekjes etc.);

* Map en/of notitieblok voor aantekeningen + pen;

* Zo mogelijk hand-outs van (sommige) trucs.

Wil heeft ons verwonderd, verrast en verblijd met een twee uur durende goochelworkshop aan huis. Wat een mooie manier om, zeker in deze tijd, van je verjaardag iets feestelijks te maken. Je wordt 57, maar voelt je weer even jong en op een leuke manier in verwarring gebracht. Wil is heel enthousiast, met liefde voor het goochelen en weet dit goed over te brengen. Het waren twee super ontspannende en leuke intrigerende uren. En we hebben nog wat mooie trucks geleerd ook. Althans geleerd hoe het moet, maar we moeten nog wel veel oefenen om maar bij benadering zo geloofwaardig over te komen... De komende maanden weten wij wat te doen in de vrije uurtjes:) Dank je wel Wil

Peter en Marijke van Opheusden, Rotterdam

Lid van de Nederlandse Magische Unie