Presentaties door Wil Hendriks van Magic Smiling World


Presentaties

Ludieke en magische acts

Presentator Wil Hendriks

Presentaties voor elk publiek

U zoekt een innemende en publieksvriendelijke gastheer/presentator of dagvoorzitter voor uw activiteit of evenement? Magic Smiling World kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om jeugdig publiek of om een zaal vol managers, Wil Wonder stemt uw en zijn presentatie volledig op de doelgroep af.

Geen enkele opdrachtgever en presentatie is hetzelfde. Elk publiek is anders. Daarom bereidt Wil Wonder de opdracht graag samen met u zorgvuldig voor. U kunt vrijblijvend gebruik maken van zijn adviezen en zijn uitgebreide netwerk. Informeer naar de mogelijkheden, van ludieke elementen tot volledig gastheerschap.

Sophie Hopman

Wil wat heb je dat ontzettend leuk gepresenteerd; zo soepel en leuk inspelend op het publiek. Heel veel dank!

Sophie Hopman

Coordinator

Havo/vwo voor Muziek en Dans

Codarts Rotterdam

Dagvoorzitter en presentator Wil Hendriks

Dagvoorzitter / Presentator

U zoekt een innemende en creatieve dagvoorzitter met een brede achtergrond en het hoeft een keer geen bekende Nederlander te zijn? Wil Wonder (in dit geval acterend onder de naam Wil Hendriks) bespreekt graag met u de mogelijkheden. Wil heeft een rijke achtergrond in de gezondheidszorg, agogisch werk en management. Daarnaast jarenlange ervaring op theatergebied (onder meer als trainingsacteur). Uiteraard kunnen binnen zijn werkzaamheden ludieke en magische elementen worden toegevoegd. 
Danielle van Veen

Ik was zeer tevreden over jouw optreden gedurende het middagprogramma. De opening was luchtig, zodat mensen zich een beetje ontspanden. Ook de tussen”opdrachten” waren goed bevallen. Mensen konden even uit hun ‘comfortzone’ waardoor het geheel uiteindelijk wat losser werd.

De begeleiding tijdens de presentaties en discussie was ook uitstekend. Goed begeleid en doorgevraagd.

Vanuit de collega’s die de middag hebben bijgewoond was er ook niets dan lof te horen over jouw optreden. Ze vonden dat je erg positief erin stond en dat je je goed kon inleven in de materie, ook al is die lastig voor de buitenwereld om te snappen.

Ze vonden het ook erg goed dat je op de juiste momenten insprong en vragen ter verduidelijking stelde.

mw. mr. Danielle van Veen,

zaakscoördinator Openbaar Ministerie, Slachtofferloket

David Niemeijer

Wil Hendriks was de olie tussen alle contacten en onderdelen van onze professionele ontmoeting. Hij zorgde dat de dag met alle verschillende onderdelen een geheel werd. In de complexe samenwerking tussen collega’s van politie, openbaar ministerie en slachtofferhulp Nederland, als het gaat om slachtofferzorg op maat, wist hij de juiste vragen te stellen en mensen tot actie te bewegen. De ontmoeting is mede dankzij het dagvoorzitterschap van Wil een succes geworden en collega’s praten er nog steeds over. Ik wil hem dan ook van harte aanbevelen voor uw teamdagen, samenwerkingsbijeenkomsten om de dag te presenteren en te begeleiden.

David Niemeijer

Coördinator slachtofferloket Amsterdam

Ludieke en magische openingen

U wilt voor de (her)opening van uw zaak of ander evenement een bijzondere opening, maar een keer zonder vuurwerk en fanfare? Informeer naar nog vele andere mogelijkheden.

Magic Smiling World

Presentatie in stijl

Wil kan zich prima aanpassen voor elke gelegenheid, casual of chique. Met oog en oor voor details weet hij goed in te springen op wat er om hem heen gebeurt. En loopt de activiteit even anders dan gepland...Wil kan gelukkig ook nog eens aardig improviseren, waarbij humor en een empatisch vermogen hand in hand gaan. 

Magic Smiling World