Mentalisme van Magic Smiling World

Mentalisme

Korte acts of complete shows

Mentalisme van Magic Smiling World

Magische Mysteries

U heeft vast wel eens van Uri Geller, Dan Brown, Victor Mids of andere mentalisten en illusionisten  gehoord, waarbij lepels spontaan buigen en kapotte horloges ineens weer gaan lopen, of waar men uw gedachten weet te achterhalen. Maar mentalisme heeft nog veel meer in petto.
Magic Smiling World neemt u graag mee in de verbazende wereld van mentalisme, waarbij ook kleine (gedachten)experimenten verwondering kunnen ontlokken.
De mentalist van Magic Smiling World zal zich daarbij echter niet als een verheven magiër gedragen, maar in al zijn puurheid van mens tot mens contact maken.
                                  
ING Bank

Jouw optreden is ervaren als een logisch onderdeel van het programma. Je verbindende teksten waren precies goed qua diepgang en onderwerpen.
We vonden het ook goed dat je gevoel hebt voor het bedrijf waar je komt en de huisstijl ervan.
Je hebt goed gebruik gemaakt van de diversiteit van de groep en je kon goed uit de voeten met een publiek van ongeveer 100 man en de Engelse taal.
We zijn blij dat je onze Conferentie hebt opgeluisterd!

Kino Verburg en Frank van der Roest (ING / CISO / Global Information Security Management)

Mentalisme van Magic Smiling World

Gedachten hacken

Wil Wonder kan onder meer een komische, mentale (familie)show geven, maar ook een meer serieuze show met diepere lagen en verbluffende experimenten. Zo kan het thema 'hacken' en het beïnvloedbare brein voor bepaalde bedrijven en organisaties (als scholen) interessant zijn. Magic Smiling World kan een programma op maat aanbieden, rekening houdend met verschillende invalshoeken. Zo heeft Wil Wonder dit thema eerder al met succes mogen toepassen op een internationale conferentie van de ING Bank. 

Lid van de Nederlandse Magische Unie

Nederlandse Magische Unie