Kinderfeestjes

Uw kind wordt de ster op een magisch verjaardagsfeest

Kinderfeestjes

Entertainment

Veel meer dan alleen vermaak! Beleef allen de magie.

Kinderfeestjes

Cadeaus

Magische cadeaus voor de jarige en attentie voor alle kids!

Kinderfeestjes

Gratis

Gratis te downloaden uitnodigingen en kleurplaten!

Programma's op maat

Voor de shows bij kinderfeestjes probeert goochelaar Wil Wonder zoveel mogelijk rekening te houden met de hobbies, talenten en liefhebberijen van de jarige en met de wensen van de klant.

Trucs kunnen soms voor een deel worden aangepast aan thema's als Superhelden, Eenhoorns, Dinosaurussen, Prinsen en Prinsessen etc.

Informeer naar de mogelijkheden.


(Foto: Mirjam Photography)

Kinderfeestjes

Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten

Wil Wonder maakt van elk kinderfeest een bijzondere happening. Geen standaard klus, maar een feest op maat en met passie gegeven. Elk kinderfeest is interactief en vol humor. De jarige ontvangt magische cadeaus en voor alle kinderen is er een magische attentie. Indien gewenst kan het feest ook in het Engels worden gegeven. Voor wie nog meer plezier wilt beleven zijn er hele leuke en bijzondere aanvullingen op het basisfeest te boeken.

Duur: 45-60 minuten / Leeftijd: 4-12 jaar

Tevreden klanten vertellen

'Fantastisch hoe je aansloot bij de belevingswereld van de kinderen. Onverstoorbaar (ondanks soms bijzondere reacties van de kinderen), heel invoelend en met heel veel humor. Je bent duidelijk heel ervaren, en toch ziet de show er heel fris uit.'

Kinderfeestjes
Mirjana Risteski

'Bedankt voor het optreden in onze kleuterklas op de Mytylschool. Het was leuk om te zien dat je goed kon inspelen op het feit dat de kinderen wat beperkt zijn en soms anders reageren dan de meeste kinderen.'
 

Kinderfeestjes

Caroline Demmendal,

De Brug Rotterdam

'De kinderen hebben enorm genoten. Ik vond het ook super. Zelfs de meest teruggetrokken kinderen deden mee. Ik vond je fantastisch inspelen op de kinderen.

Eigenlijk met een woord: SUPER.'
 

Kinderfeestjes
Ingrid Lagendijk

Ammanschool Dordrecht

Wil Wonder heeft een fenomenale show gegeven op het kinderfeestje van onze dochter. De communicatie vooraf was heel goed, duidelijk en vriendelijk. De input over de jarige was leuk verwerkt in de show. Wil kwam ruim op tijd en was zeer flexibel. De show was van begin tot eind een groot succes. Ruim een uur lang hebben de kinderen gegierd van het lachen, vol bewondering en verwondering gekeken en meegedaan met de show. De jarige werd extra in het zonnetje gezet en Wil weet op fantastische wijze alle kinderen betrokken en geboeid te houden. Echt een aanrader voor een topfeestje!

Judith Tillemans, Voorburg

ZOOM SHOW

Manon vond het fantastisch. Ze is daarna nog verder gegaan met toveren in de toverhoed. 

Wij vonden dat je precies het juiste niveau voor Manon had. En het ging ook lekker interactief. 

Ook de lengte van het online programma was goed. Manon hield haar aandacht erbij.

Geluid was heel goed te horen en ook het beeld was scherp. Het was het zeker waard.

Koert en Natscha, Veldhoven

Wij hebben Wil Wonder ingehuurd voor het kinderfeestje van ons zoontje Cas. In Corona tijden was het lastig iets leuks te verzinnen voor 7 kinderen tussen de 5 en 7. Vanaf het begin een feestje, mooi om te zien hoe hij de spanning op kan bouwen bij de (jonge) kinderen en het daarna ontlaadt in een groot lachsalvo! Verder is het te merken dat hij ervaring heeft in het entertainen van jonge kinderen, hij wist ook de meest verlegen kinderen uiteindelijk mee te krijgen in zijn enthousiasme! De kinderen hebben allemaal een fantastische middag gehad. Echt een aanrader!

Carina Huizinga, Den Hoorn

Ons allereerste kinderfeestje sinds onze verhuizing naar Nederland. Wat een succes!!

Deze mama was heel erg zenuwachtig en ook wel wat gestrest. Maar jij Wil liet je daar helemaal niet door beïnvloeden. Je bent absoluut zeer bijzonder. 

Via de mail en onze telefonische contacten stelde je me gerust en dacht je met met me mee om ook naast jouw programma de gehele middag een succes te laten worden. 

Wij hadden 13 kindjes in huis. Jongens en meisjes die behoorlijk luidruchtig en vol spanning waren voor de grote verassing die er zou komen. En wat een verassing. Vanaf het moment dat de kinderen je zagen tot het laatste moment hebben ze genoten. En naar wat ik drie dagen erna op school van de mama's heb gehoord, hebben ze het hele weekeinde over jou gehad en hun aangeleerde goocheltrucs laten zien.

Je ervaring met kinderen en mama's is goud waard. De hele show was er een van heerlijke verbazing en gelach die bubbelde vanuit hun buik.

Je betrok iedereen erbij en geen een kindje voelde zich overgeslagen. Fantastisch.

Zoek niet verder voor je kinderfeest. Deze show maakt alles bijzonder. 

Canan Cenk, Oss

Je slogan zegt eigenlijk al voldoende, je maakt het inderdaad wel heel bijzonder!!! Wat hebben wij toch erg genoten!!! Het was echt fantastisch!!! De kinderen waren een en al oor en hebben zich zeer goed vermaakt en ontzettend gelachen. Voor degenen die een ervaren (kinder)goochelaar willen, hoeven dus niet lang te zoeken!!! Een echte aanrader. Hartstikke bedankt voor de leuke en bijzondere show. Hopelijk tot ziens!!!

Selda Cakir, Sliedrecht

Wil Wonder heeft het kinderfeestje van onze 6-jarige dochter, zelfs in Coronatijd, tot iets onvergetelijks gemaakt. De interactie met de kinderen was erg goed en hij paste zich aan op de situaties die ontstonden. Ik kan Wil Wonder echt aanraden voor een onvergetelijk feestje, waar de kinderen het nog lang over hebben!

Andrea van Kleef, Moordrecht

We wanted to thank you. What an amazing time you gave our son and his friends.

With a bunch of four year olds you kept them captivated by your magic tricks and also how you interacted with each child.

All us adults truly enjoyed the magic and had great fun trying to figure out how you do it.

We were exceptionally happy. The joy you brought to the kids faces were priceless. We will definitely be recommending you to other friends.

Thank you again for making this day special for our son.

Family McBride, Hoofddorp

Hartelijk dank voor het geweldige kinderfeestje. We hebben echt genoten. Het is geweldig om te zien hoe de kids reageren; heel veel verwondering en heel veel lachen. 

Je weet op een perfecte manier de aandacht van de kinderen erbij te houden en er is veel actie-reactie. De kinderen raken er niet over uitgesproken. Al met al, zouden we het iedereen aanraden.

Fam. Van Dalen en Van Der Voort, Maassluis
Bedankt voor de leuke voorstelling! Het was een vrij grote groep kinderen maar je wist ze allemaal te boeien met je grappige goocheltrucs. De kinderen hadden enorme lol, en wij uiteraard ook. Uiterst geslaagd (én coronaproef) verjaardagsfeestje!
Remco en Danielle, Zoetermeer

Feestelijke aanvullingen voor het al hele leuke verjaardagsfeest

Goochel Wil Wonder

Suikerspinnen Parade

Voor ieder kind een professioneel gemaakte suikerspin met keus uit meerdere smaken!
Er wordt gewerkt met een professionele suikerspinmachine met beschermkap (voor veiligheid en hygiene) en de machine wordt na elk gebruik goed gereinigd. Tijdens het maken van verschillende vormen suikerspinnen vertelt Wil Wonder ook nog wat leuke bijzonderheden over deze zoete lekkernij.
Duur: 30 minuten


Goochelaar Wil Wonder

Vlooiencircus

Grappige en wonderlijke show met het kleinste circus ter wereld!

Wil Wonder beschikt als een van de weinigen in Nederland over een authentiek vlooiencircus, dat speciaal voor hem in Engeland is gemaakt. De kleine vriendjes vertonen al hun kunsten en circusdirecteur Wil Wonder begeleidt ieder door deze grootse show van klein formaat.

Duur: 30 minuten


Wil Wonder met zijn Wondershops

Goochelen leren

Wil je zelf coole trucs leren? Wil Wonder laat je verwonderen en leert je in zijn speciale Wondershops enkele trucs, zodat jij straks anderen kunt verbazen. Je leert een paar trucs, die je natuurlijk mag meenemen zodat je thuis er gelijk mee aan de slag kunt.

Duur: 30 minuten


Wil Wonder maakt het bijzonder

Fungames & Disco

Dansen en grappige games met kleine prijsjes (uiteraard wint ieder een prijs).

Discolichten aan en feesten maar. Verzoeknummers zijn welkom. 

Geen gewoon dansfeestje: Wil Wonder maakt het bijzonder!

Duur: 30 minuten


Overtuigd? Maak persoonlijk kennis met Wil Wonder!

Nog meer tevreden reacties

'Voor de kinderen, maar ook alle aanwezige volwassenen, was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. De kinderen en volwassenen zijn bewust geworden van de verwondering van alles wat er om hen heen gebeurt en durven hun fantasie te laten leven.'
 

Kinderfeestjes
Jac. Koenen en Irene Baboeram, Voorschoten

'Ik wilde je nog bedanken voor je bijdrage aan onze kinderbruiloft.
De manier waarop je dit hebt neergezet is voor ons heel bijzonder geweest. Je voorbereiding, inleving en uitvoering van deze gelegenheid was van grote klasse. Hierdoor heb je de kinderen een onvergetelijke middag bezorgd.'

Kinderfeestjes
Tom en Maureen Pijpers, Voorburg

'Geweldig om te zien hoe je in zo'n intieme setting samenwerkt met de kinderen. Onze jarige tweeling voelde zich het middelpunt van de show.
Zij en hun 16 klasgenootjes raakten er niet over uitgepraat.
Het lijkt wel of je hun verlegenheid hebt weggetoverd.'

Kinderfeestjes
Ariane en Arno van Sabben,

Oud-Beijerland

Geweldige show van Wil Wonder. De hele klas had genoten. In de avond kregen wij berichtjes van ouders bij wie de kids die middag na school gingen goochelden. Bedankt 

Wil,  je bent echt een prof en kanjer.

Ruud van Lent, Mijnsheerenland

Hartelijk dank voor de leuke show. Wij en de kinderen (12 pubers) vonden het erg geslaagd en kijken terug op een leuke en leerzame middag.

Het was leuk om de verbazing van de kinderen te zien en horen. En elke truc snapten ze, maar hij liep steeds anders af, haha!

Nogmaals bedankt en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Moeders Annet en Corine, Gouda

Wil Wonder heeft opgetreden bij mijn 40-jarig verjaardagsfeest als speciale gast voor de kinderen. Het was geen kleine groep maar alle kinderen - van de kleintjes tot tieners - hebben echt genoten! De kinderen werden verwend met een leuk, gezellig en afwisselend optreden. Ook leerden ze een eigen goocheltruc wat ze echt heel leuk vonden. Wil communiceert super makkelijk met kinderen (én volwassen ;-) ) en hij heeft er echt voor gezorgd dat alle kindjes goed konden meegenieten met het feest. Wil, bedankt!

Vera Naber, Pijnacker

Bedankt Wil, je hebt een magisch tintje gegeven aan het verjaardagsfeest van onze zoon Jonah.

We hebben genoten van de superleuke show. Je wist de aandacht van Jonah en zijn vriendjes (rond de 4 jaar) goed vast te houden met jouw creatieve en afwisselende trucs. Het was een interactieve show en de kinderen hebben enthousiast meegedaan. Ook wist je goed aan te voelen wanneer je Jonah erbij kon betrekken. Hij vindt het namelijk niet altijd fijn om in het middelpunt te staan, maar dat heb je goed aangevoeld.

Natasja Ajd, Rotterdam

Wij hebben Wil Wonder geboekt op het verjaardagsfeest van onze zoon Boris (nu 6 jaar). 

Wat een feest was het! 11 kinderen (5/6 jr) hebben ruim een uur lang geboeid zitten luisteren, gelachen en meegedaan met de show.

Wil Wonder had de inhoud van het programma afgestemd op de jarige en hem extra in de show betrokken. De kinderen vonden het

fantastisch en hadden het er later die dag nog steeds over (hoorden we van de ouders).
Wil Wonder is een vakman, goed georganiseerd en duidelijk in de communicatie.
Wil je een origineel feestje organiseren voor je kind(eren)? Wij bevelen Wil Wonder van harte aan!!

Bart Verhulst, Reeuwijk

De kinderen hebben enorm van het goochelfeest genoten, ik word nog steeds elke dag aan gesproken door alle ouders dat het zo’n succes was.

De kinderen oefenen thuis regelmatig hun goochelkunsten en raakten er niet over uitgepraat!

Bij Moos was vooral de suikerpin een groot succes.

Knap dat je de aandacht zo lang hebt vast kunnen houden!

Nogmaals dank voor het geslaagde feest.

Jeroen en Fleur Smit, Hoek van Holland

Ja het was top! De kids hebben zichtbaar genoten en wij stiekem ook 🙂 Mooi compleet plaatje met voldoende afwisseling en een inhoud die zowel voor de kleine meid superleuk was als voor de grote meiden in de groep. Nogmaals bedankt Wil!

Anke Weijers, Bergschenhoek

Nogmaals dank voor jouw optreden (uitgesteld feest i.v.m. Corona)! Alle kinderen hebben erg genoten, ze gingen er helemaal in op en vertelden enthousiast over de goocheltrucs aan hun ouders. Wij vonden het een zeer geslaagd kinderfeestje!

Candice Welter-Bulten, Delft 
Bedankt Wil voor het geweldige optreden op de verjaardag van onze zoon. De kinderen waren meteen enthousiast en je wist ze tot het einde te boeien. Er kwamen een hele hoop goocheltrucs voorbij en het mooiste was dat vooral de kinderen een groot aandeel hadden in al het wonderlijke wat er gebeurde. Onze zoon was er dagen later nog steeds van overtuigd dat hij toverkracht bezat en toverde de hele dag van alles weg en tevoorschijn. Nogmaals bedankt, ook voor de prettige communicatie in aanloop naar de verjaardag.
Familie Daniels, Barendrecht

Wat een bijzondere show! De kinderen vonden het geweldig en hebben aandachtig en vol ongeloof naar het magische optreden gekeken. Ze zijn nu druk alle goocheltrucs aan het oefenen. Als je een bijzonder magisch feest wilt dan moet je bij Wil Wonder zijn. 

Annemarie Van Den Hoek, Oostvoorne

Wil Wonder heeft bij ons een magische en zeer kindvriendelijke show gegeven. Mijn dochter en haar gasten hebben genoten van de trucs en gelachen om de grappige noten.

Voor een kinderfeest is Wil Wonder een garantie voor plezier en een lach.

Patrick Ponstein, Hendrik-Ido Ambacht

We hebben een verjaardagspartijtje met Wil Wonder gehad voor mijn dochtertje. Hoe leuk is het om de kids een uur lang te zien genieten. Verbaasd, lachen en meedoen. 

Op de vraag wat ze volgend jaar voor feestje wilde, was het antwoord: ‘Wil Wonder!”. 

Dank voor de leuke en zorgeloze middag! 

Jan Willem Van Den Ries, Voorburg

Wil Wonder heeft een goochelvoorstelling gehouden voor het verjaardagsfeestje van onze zoon die 5 jaar werd. Het was een enorm succes! Heel knap hoe Wil kinderen van die leeftijd  meer dan een uur weet te boeien en vermaken. De kinderen hebben erg gelachen om de grappen en goocheltrucs. Ook wijzelf hebben ons kostelijk vermaakt! Wil ontzettend bedankt!

Suzanne en Tim, Rotterdam
arrow_drop_up arrow_drop_down