arrow_drop_up arrow_drop_down
Goochelaar Wil Wonder op jouw verjaardagsfeest?

Kinderfeestjes

Uw kind wordt de ster op een magisch verjaardagsfeest

Kinderfeestjes

Entertainment

Veel meer dan alleen vermaak! Beleef allen de magie.

Kinderfeestjes

Cadeaus

Magische cadeaus voor de jarige (minimale waarde €10,-)!

Kinderfeestjes

Gratis

Gratis te downloaden uitnodigingen en kleurplaten!

Kinderfeestjes

Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten

Wil Wonder maakt van elk kinderfeest een bijzondere happening. Geen standaard klus, maar een feest op maat en met passie gegeven. Elk kinderfeest is interactief en vol humor. De jarige ontvangt magische cadeaus en voor alle kinderen is er een leuke herinnering. Indien gewenst kan het feest ook in het Engels worden gegeven. Voor wie nog meer plezier wilt beleven zijn er hele leuke en bijzondere aanvullingen op het basisfeest te boeken.

Duur: 45-50 minuten / Leeftijd: 4-12 jaar

Tevreden klanten vertellen

'Bedankt voor het optreden in onze kleuterklas op de Mytylschool. Het was leuk om te zien dat je goed kon inspelen op het feit dat de kinderen wat beperkt zijn en soms anders reageren dan de meeste kinderen.'
 

Kinderfeestjes

Caroline Demmendal,

De Brug Rotterdam

'De kinderen hebben enorm genoten. Ik vond het ook super. Zelfs de meest teruggetrokken kinderen deden mee. Ik vond je fantastisch inspelen op de kinderen.

Eigenlijk met een woord: SUPER.'
 

Kinderfeestjes
Ingrid Lagendijk

Ammanschool Dordrecht

'Fantastisch hoe je aansloot bij de belevingswereld van de kinderen. Onverstoorbaar (ondanks soms bijzondere reacties van de kinderen), heel invoelend en met heel veel humor. Je bent duidelijk heel ervaren, en toch ziet de show er heel fris uit.'

Kinderfeestjes
Mirjana Risteski

Je slogan zegt eigenlijk al voldoende, je maakt het inderdaad wel heel bijzonder!!! Wat hebben wij toch erg genoten!!! Het was echt fantastisch!!! De kinderen waren een en al oor en hebben zich zeer goed vermaakt en ontzettend gelachen. Voor degenen die een ervaren (kinder)goochelaar willen, hoeven dus niet lang te zoeken!!! Een echte aanrader. Hartstikke bedankt voor de leuke en bijzondere show. Hopelijk tot ziens!!!

Selda Cakir, Sliedrecht

Feestelijke aanvullingen voor het al hele leuke verjaardagsfeest

Goochel Wil Wonder

Suikerspinnen Parade

Voor ieder kind een professioneel gemaakte suikerspin met keus uit meerdere smaken!
Er wordt gewerkt met een professionele suikerspinmachine met beschermkap (voor veiligheid en hygiene) en de machine wordt na elk gebruik goed gereinigd. Tijdens het maken van verschillende vormen suikerspinnen vertelt Wil Wonder ook nog wat leuke bijzonderheden over deze zoete lekkernij.
Duur: 30 minuten


Goochelaar Wil Wonder

Vlooiencircus

Grappige en wonderlijke show met het kleinste circus ter wereld!

Wil Wonder beschikt als een van de weinigen in Nederland over een authentiek vlooiencircus, dat speciaal voor hem in Engeland is gemaakt. De kleine vriendjes vertonen al hun kunsten en circusdirecteur Wil Wonder begeleidt ieder door deze grootse show van klein formaat.

Duur: 30 minuten


Wil Wonder met zijn Wondershops

Goochelen leren

Wil je zelf coole trucs leren? Wil Wonder laat je verwonderen en leert je in zijn speciale Wondershops enkele trucs, zodat jij straks anderen kunt verbazen. Je leert een paar trucs, die je natuurlijk mag meenemen zodat je thuis er gelijk mee aan de slag kunt.

Duur: 30 minuten


Wil Wonder maakt het bijzonder

Fungames & Disco

Dansen en grappige games met kleine prijsjes (uiteraard wint ieder een prijs).

Discolichten aan en feesten maar. Verzoeknummers zijn welkom. 

Geen gewoon dansfeestje: Wil Wonder maakt het bijzonder!

Duur: 30 minuten


Goochelaar Wil Wonder

Magische bellenblaas show

Laat je betoveren door deze magische bellenblaas show waarin Wil Wonder laat zien wat voor leuks je allemaal met bellenblazen kunt doen. Grote en kleine bellen, bellen met rook en zelfs vierkante bellen (huh?!).

Duur: 30 minuten

Overtuigd? Maak persoonlijk kennis met Wil Wonder!

Nog meer tevreden reacties

'Voor de kinderen, maar ook alle aanwezige volwassenen, was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. De kinderen en volwassenen zijn bewust geworden van de verwondering van alles wat er om hen heen gebeurt en durven hun fantasie te laten leven.'
 

Kinderfeestjes
Jac. Koenen en Irene Baboeram, Voorschoten

'Ik wilde je nog bedanken voor je bijdrage aan onze kinderbruiloft.
De manier waarop je dit hebt neergezet is voor ons heel bijzonder geweest. Je voorbereiding, inleving en uitvoering van deze gelegenheid was van grote klasse. Hierdoor heb je de kinderen een onvergetelijke middag bezorgd.'

Kinderfeestjes
Tom en Maureen Pijpers, Voorburg

'Geweldig om te zien hoe je in zo'n intieme setting samenwerkt met de kinderen. Onze jarige tweeling voelde zich het middelpunt van de show.
Zij en hun 16 klasgenootjes raakten er niet over uitgepraat.
Het lijkt wel of je hun verlegenheid hebt weggetoverd.'

Kinderfeestjes
Ariane en Arno van Sabben,

Oud-Beijerland

Wij gebruiken cookies