Kinderfeestjes

Uw kind wordt de ster op een magisch verjaardagsfeest

Kinderfeestjes

Entertainment

Veel meer dan alleen vermaak! Beleef allen de magie.

Kinderfeestjes

Cadeaus

Magische cadeaus voor de jarige en attentie voor alle kids!

Kinderfeestjes

Gratis

Gratis te downloaden uitnodigingen en kleurplaten!

Programma's op maat

Voor de shows bij kinderfeestjes probeert goochelaar Wil Wonder zoveel mogelijk rekening te houden met de hobbies, talenten en liefhebberijen van de jarige en met de wensen van de klant.

Trucs kunnen soms voor een deel worden aangepast aan thema's als Superhelden, Eenhoorns, Dinosaurussen, Prinsen en Prinsessen etc.

Informeer naar de mogelijkheden.


(Foto: Mirjam Photography)

Kinderfeestjes

Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten

Wil Wonder maakt van elk kinderfeest een bijzondere happening. Geen standaard klus, maar een feest op maat en met passie gegeven. Elk kinderfeest is interactief en vol humor. De jarige ontvangt magische cadeaus en voor alle kinderen is er een magische attentie. Indien gewenst kan het feest ook in het Engels worden gegeven. Voor wie nog meer plezier wilt beleven zijn er hele leuke en bijzondere aanvullingen op het basisfeest te boeken.

Duur: 60 minuten / Leeftijd: 4-12 jaar

In elke show veel humor en interactie

Tevreden klanten vertellen

'Fantastisch hoe je aansloot bij de belevingswereld van de kinderen. Onverstoorbaar (ondanks soms bijzondere reacties van de kinderen), heel invoelend en met heel veel humor. Je bent duidelijk heel ervaren, en toch ziet de show er heel fris uit.'

Kinderfeestjes
Mirjana Risteski

'Bedankt voor het optreden in onze kleuterklas op de Mytylschool. Het was leuk om te zien dat je goed kon inspelen op het feit dat de kinderen wat beperkt zijn en soms anders reageren dan de meeste kinderen.'
 

Kinderfeestjes

Caroline Demmendal,

De Brug Rotterdam

'De kinderen hebben enorm genoten. Ik vond het ook super. Zelfs de meest teruggetrokken kinderen deden mee. Ik vond je fantastisch inspelen op de kinderen.

Eigenlijk met een woord: SUPER.'
 

Kinderfeestjes
Ingrid Lagendijk

Ammanschool Dordrecht

Wil Wonder maakt zijn belofte meer dan waar, want met Wil Wonder is een feest pas echt bijzonder. De trucs waren leuk en spannend en ze sloten perfect aan bij de doelgroep, in ons geval 7 jarigen. De show was zeer divers en gevarieerd. Zo zaten er voldoende beweegmomenten in voor de kinderen, ze konden deelnemen aan de trucs, er zat humor in en de kinderen waren nieuwsgierig en verwonderd. Wil wist de feestgangers daardoor van begin tot eind te boeien. In ons geval was dat ruim 1,5 uur. De kinderen zaten er helemaal in. Eenmaal thuis kreeg ik vrij snel allemaal appjes binnen van ouders met de mededeling dat de kinderen genoten hadden tijdens het feest. Na het sturen van de foto’s kreeg ik nogmaals enthousiaste reacties binnen. Ouders vonden het heel leuk om te zien dat de kinderen er helemaal in zaten en ze werden er zelf ook helemaal blij van. Dus ik zeg, twijfel niet langer en boek Wil Wonder, want het is echt magisch en bijzonder.

Hienke van Tol-Rijnbeek, Voorschoten

Absolutely 5 stars!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wil performed at my daughter's 6th birthday party to an audience of Dutch and English. Everyone had such a great time. I highly recommend Wil, excellent rapport with the kids, professional entertainer and a very nice guy! 

Jeremy Prichard, Delft
Wil put on an amazing show for our kids. A group of children aged 7-10 were completely delighted. He not only shows tricks, but also makes people laugh and perfectly holds children's attention. In addition, he takes a responsible and organized approach to preparing the show. We received in advance all the necessary recommendations and advice on organization, as well as a wonderful surprise gift for the birthday girl. Our party was a success, thank you, Wil!

Lugovskaia Daria, Rijswijk

Wil Wonder heeft een magisch kinderfeestje verzorgd voor onze zoon Otto van 7, zijn oudere broer en zus en zijn 9 vriendjes.

Omdat mijn zoon de show al bij een vriendinnetje had gezien, heeft Wil zijn programma zó aangepast, dat het toch allemaal nieuw was voor Otto. De voorstelling was heel leuk om te zien, we hebben ons vaak verbaasd en ook veel gelachen. Maar de workshop na afloop was misschien nóg leuker. De kinderen zijn trots als een pauw naar huis gegaan met hun vers aangeleerde trucs. Ik zou Wil zeker aanraden!

 

Fee Stallmann, Den-Haag

Wil heeft onze dochter die 5 werd een fantastisch verjaardagsfeest bezorgd! Hij kon de 9 meiden de hele tijd blijven boeien. Hij had de show helemaal aangepast aan hun belevingswereld en voelde tijdens het spelen goed aan wat ze aankonden. Ze waren verbaasd over wat ze zagen en hebben het uitgegierd van het lachen. En we hebben zelf ook genoten!

Wij bevelen Wil echt van harte aan voor een kinderfeest!

David van Es, Leiden

Op 10 november 2023 heeft Wil Wonder opgetreden bij ons thuis voor het verjaardsfeestje van mijn 7-jarige dochter. Dit was een groot succes. Wat hebben de kinderen genoten en gelachen. Wil doet het echt fantastisch; innemend, overtuigend, heel grappig en aanstekelijk. Nu bijna een week later praten mijn dochtertje en haar beste vriendinnetje er nog steeds over, over hoe leuk het was en dat ze nog een keer willen dat Wil Wonder komt. Ook in de communicatie  vooraf qua planning ging alles heel soepel en vriendelijk. Echt zeker een aanrader, een verjaardagspartijtje verzorgd door Wil Wonder.

Lilian Chang, Capelle a/d IJssel

Gister hadden we het genoegen om de magische aanwezigheid van Wil Wonder te ervaren op het kinderfeestje van onze 7-jarige zoon. Vanaf het allereerste contact tot het laatste moment van zijn optreden, overtrof Wil onze verwachtingen.

 

Het begon al bij de voorbereiding. Wil communiceerde voorafgaand aan het feestje op een professionele en vriendelijke manier. Zijn instructies en planningsdetails waren duidelijk en helder, wat zorgde voor een soepele organisatie. Op de dag van het feestje arriveerde Wil ruim op tijd om alles rustig op te bouwen en voor te bereiden.

 

De show zelf was geweldig. Wil's vermogen om de aandacht van een groep 7-jarigen vast te houden was bewonderenswaardig. Zijn aanstekelijke enthousiasme en vrolijke persoonlijkheid maakten de kinderen meteen enthousiast en betrokken. Zijn goocheltrucs zorgden voor verwonderde ogen en opgewonden reacties (“Hoe dan???…”)!

 

Wil betrok alle kinderen bij zijn magie: elk kind mocht helpen bij zijn trucs. Wil heeft duidelijk een speciaal talent om de kinderen op hun gemak te stellen. Prachtig om te zien hoe de kinderen straalden terwijl ze deelnamen aan de show! En als kers op de taart kregen zowel de jarige als de andere kinderen magische cadeautjes.

 

Wil’s oprechte liefde voor wat hij doet, zijn creativiteit en zijn vermogen om een connectie te maken met het publiek, maakten de ruim een uur durende show tot een geweldige ervaring. Een absolute aanrader voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Micheline Birkhoff, Pijnacker

Wil Wonder is een fenomenale goochelaar! Voor de tweede keer hebben we hem uitgenodigd voor het kinderfeestje van onze dochter. Zijn show was weer betoverend, en hij wist de kinderen op meesterlijke wijze mee te nemen in zijn magische wereld. Wil had op een leuke manier het thema (superhelden) in zijn trucs verwerkt.
Wil zorgde ervoor dat elk kind een geweldige tijd had. Hij gaf iedereen een kleine attentie en voor onze dochter had hij iets speciaals. De Suikerspinnen Parade was een groot succes, de kinderen smulden ervan.

Het was hartverwarmend om te zien hoe betrokken Wil was bij het feestje. Hij toonde oprechte interesse in de kinderen en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Het was een feest om nooit te vergeten!
Bedankt, Wil, voor deze magische ervaring. We zijn blij dat we je opnieuw hebben uitgenodigd en kunnen je van harte aanbevelen voor elk kinderfeestje. Je bent een echte magiër met een hart van goud! Jouw professionaliteit en betoverende persoonlijkheid verdienen zonder twijfel alle lof!

Imran Nashir, Den Haag

We hebben Wil mogen ontvangen op het kinderfeestje van onze zoon, die 4 jaar werd. Het optreden van ruim 1 uur was in 1 woord geweldig: Wil slaagde er (gemakkelijk) in om ruim 10 drukke kinderen ademloos op hun plek te laten blijven zitten. De show was een doorslaand succes, de kinderen hadden een geweldige middag! Wil kan zich super goed inleven in de kinderen, hij is een echte vakman.

 Ik was als ouder eerst nog wat afwachtend mbt het inhuren van een goochelaar voor een kinderfeestje, maar ik kan het iedereen 200% aanraden: Wil is een verrijking voor je feest, hij zorgt voor een magische ervaring.

Marco en Toloue Hoogerwaard, Rotterdam

Wil Wonder delighted my 5-year-old son Alessandro and his 5 friends at his birthday party with a  captivating performance that kept the children engaged throughout. His nice tricks, personal interactions, and extremely genuine enthusiasm made it an unforgettable experience. I highly recommend Wil Wonder for any children's event. Thank you Wil, for making Alessandro's birthday truly magical!

Nicolo Venturini, Den Haag

Wil Wonder heeft een fenomenale show gegeven op het kinderfeestje van onze dochter. De communicatie vooraf was heel goed, duidelijk en vriendelijk. De input over de jarige was leuk verwerkt in de show. Wil kwam ruim op tijd en was zeer flexibel. De show was van begin tot eind een groot succes. Ruim een uur lang hebben de kinderen gegierd van het lachen, vol bewondering en verwondering gekeken en meegedaan met de show. De jarige werd extra in het zonnetje gezet en Wil weet op fantastische wijze alle kinderen betrokken en geboeid te houden. Echt een aanrader voor een topfeestje!

Judith Tillemans, Voorburg

Wij hebben Wil Wonder ingehuurd voor het kinderfeestje van ons zoontje Cas. In Corona tijden was het lastig iets leuks te verzinnen voor 7 kinderen tussen de 5 en 7. Vanaf het begin een feestje, mooi om te zien hoe hij de spanning op kan bouwen bij de (jonge) kinderen en het daarna ontlaadt in een groot lachsalvo! Verder is het te merken dat hij ervaring heeft in het entertainen van jonge kinderen, hij wist ook de meest verlegen kinderen uiteindelijk mee te krijgen in zijn enthousiasme! De kinderen hebben allemaal een fantastische middag gehad. Echt een aanrader!

Carina Huizinga, Den Hoorn

Ons allereerste kinderfeestje sinds onze verhuizing naar Nederland. Wat een succes!!

Deze mama was heel erg zenuwachtig en ook wel wat gestrest. Maar jij Wil liet je daar helemaal niet door beïnvloeden. Je bent absoluut zeer bijzonder. 

Via de mail en onze telefonische contacten stelde je me gerust en dacht je met met me mee om ook naast jouw programma de gehele middag een succes te laten worden. 

Wij hadden 13 kindjes in huis. Jongens en meisjes die behoorlijk luidruchtig en vol spanning waren voor de grote verrassing die er zou komen. En wat een verrassing. Vanaf het moment dat de kinderen je zagen tot het laatste moment hebben ze genoten. En naar wat ik drie dagen erna op school van de mama's heb gehoord, hebben ze het hele weekeinde over jou gehad en hun aangeleerde goocheltrucs laten zien.

Je ervaring met kinderen en mama's is goud waard. De hele show was er een van heerlijke verbazing en gelach die bubbelde vanuit hun buik.

Je betrok iedereen erbij en geen een kindje voelde zich overgeslagen. Fantastisch.

Zoek niet verder voor je kinderfeest. Deze show maakt alles bijzonder. 

Canan Cenk, Oss

Je slogan zegt eigenlijk al voldoende, je maakt het inderdaad wel heel bijzonder!!! Wat hebben wij toch erg genoten!!! Het was echt fantastisch!!! De kinderen waren een en al oor en hebben zich zeer goed vermaakt en ontzettend gelachen. Voor degenen die een ervaren (kinder)goochelaar willen, hoeven dus niet lang te zoeken!!! Een echte aanrader. Hartstikke bedankt voor de leuke en bijzondere show. Hopelijk tot ziens!!!

Selda Cakir, Sliedrecht

Dank voor het geweldige kinderfeestje van onze zoon! Met je hele act wist je alle kinderen van begin tot einde te boeien en mee te nemen in je verhaal. Er is hard gelachen, met verwondering gekeken en met verbazing gereageerd! Die snoetjes van de kindjes waren goud waard! Ons zoontje heeft zo genoten van de show en alle aandacht die hij als jarige kreeg! De kindjes raakten erna niet over uitgepraat! 

Dank voor de goede zorgen, de flexibiliteit (in verband met corona) en de goede communicatie! Een ware goochelaar met een enorme rijke ervaring! Tot het volgende feestje! 

Carolijn Baken, Voorburg

Wil Wonder maakte er een prachtige show van. De kids waren geboeid van begin tot eind. Er werd gelachen, verrast en verwonderd. Wil Wonder is een aanrader voor jong en oud!

Lucas en Cintia, Rotterdam

Wil Wonder heeft het kinderfeestje van onze 6-jarige dochter, zelfs in Coronatijd, tot iets onvergetelijks gemaakt. De interactie met de kinderen was erg goed en hij paste zich aan op de situaties die ontstonden. Ik kan Wil Wonder echt aanraden voor een onvergetelijk feestje, waar de kinderen het nog lang over hebben!

Andrea van Kleef, Moordrecht

ZOOM SHOW

Manon vond het fantastisch. Ze is daarna nog verder gegaan met toveren in de toverhoed. 

Wij vonden dat je precies het juiste niveau voor Manon had. En het ging ook lekker interactief. 

Ook de lengte van het online programma was goed. Manon hield haar aandacht erbij.

Geluid was heel goed te horen en ook het beeld was scherp. Het was het zeker waard.

Koert en Natscha, Veldhoven

We wanted to thank you. What an amazing time you gave our son and his friends.

With a bunch of four year olds you kept them captivated by your magic tricks and also how you interacted with each child.

All us adults truly enjoyed the magic and had great fun trying to figure out how you do it.

We were exceptionally happy. The joy you brought to the kids faces were priceless. We will definitely be recommending you to other friends.

Thank you again for making this day special for our son.

Family McBride, Hoofddorp

Hartelijk dank voor het geweldige kinderfeestje. We hebben echt genoten. Het is geweldig om te zien hoe de kids reageren; heel veel verwondering en heel veel lachen. 

Je weet op een perfecte manier de aandacht van de kinderen erbij te houden en er is veel actie-reactie. De kinderen raken er niet over uitgesproken. Al met al, zouden we het iedereen aanraden.

Fam. Van Dalen en Van Der Voort, Maassluis
Bedankt voor de leuke voorstelling! Het was een vrij grote groep kinderen maar je wist ze allemaal te boeien met je grappige goocheltrucs. De kinderen hadden enorme lol, en wij uiteraard ook. Uiterst geslaagd (én coronaproef) verjaardagsfeestje!
Remco en Danielle, Zoetermeer

Vandaag is Wil Wonder op het feestje van mijn dochter geweest en maakte het daadwerkelijk bijzonder.  Iedereen was geboeid en ook de kinderen die dachten dat ze alles wel zouden weten,  zaten geboeid te kijken en te luisteren! Trouwens,  niet alleen de kinderen, maar ook wij, de ouders, zaten van begin tot eind met veel plezier te kijken! Hele leuke interactieve show met veel humor en verrassingen! Ik raad dit iedereen aan! 

Annelies Doctor, Schiedam

Vandaag genoten van een heerlijke goochelvoorstelling voor de 7e verjaardag van onze zoon. 

De kindjes vonden het geweldig. Ze hebben een uur lang ademloos toegekeken, gelachen, mee gegoocheld en genoten. Het enthousiasme was groot. 

We hebben van meerdere ouders berichtjes ontvangen van kindjes die de hele avond nog vol verhalen zaten. 

Zeker een tip voor wie een leuk en origineel feestje wil waar nog lang met plezier aan terug gedacht kan worden!!

Bedankt Wil! Voor een onvergetelijke zevende verjaardag!

Gaby Roze, Berkel en Rodenrijs

Een hele leuke show gehad van Wil Wonder voor mijn zoon van 7 en zijn 10 vriendjes. Kinderen waren verwonderd en hadden ook veel gelachen. De communicatie vooraf verliep ook prettig. We kregen snel antwoord op onze vragen. Een aanrader! 

Familie Trinh, Moordrecht

Enorm bedankt voor jouw inzet!! Erg knap hoe je zo’n hele club kids enthousiast maakt. (En bij de les houdt..;-)) 

Lilly & Luc hebben het nog over je show gehad. Luc ging helemaal lekker slapen bij het idee dat hij de waaier had gemaakt door zachtjes te blazen. 

Marloes de Maan, Leiden

Bedankt weer voor een geweldige show! De kids waren laaiend enthousiast, begreep ik van hun ouders. Ze zijn thuis vrijwel direct aan het goochelen gegaan. Erg fijn dat mede door jou, het 1e verjaardagsfeest van Lewis zo'n succes is! 

Lina Wu, Reeuwijk (tevreden, terugkerende klant)

Feestelijke aanvullingen voor het al hele leuke verjaardagsfeest

Goochelaar Wil Wonder

Vlooiencircus

Grappige en wonderlijke show met het kleinste circus ter wereld!

Wil Wonder beschikt als een van de weinigen in Nederland over een authentiek vlooiencircus, dat speciaal voor hem in Engeland is gemaakt. De kleine vriendjes vertonen al hun kunsten en circusdirecteur Wil Wonder begeleidt ieder door deze grootse show van klein formaat.

Duur: 30 minuten


Wil Wonder met zijn Wondershops

Goochelen leren

Wil je zelf coole trucs leren? Wil Wonder laat je verwonderen en leert je in zijn speciale Wondershops enkele trucs, zodat jij straks anderen kunt verbazen. Je leert een paar trucs, die je natuurlijk mag meenemen zodat je thuis er gelijk mee aan de slag kunt.

Duur: 30 minuten


Overtuigd? Maak persoonlijk kennis met Wil Wonder!

Nog meer tevreden reacties

'Voor de kinderen, maar ook alle aanwezige volwassenen, was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. De kinderen en volwassenen zijn bewust geworden van de verwondering van alles wat er om hen heen gebeurt en durven hun fantasie te laten leven.'
 

Kinderfeestjes
Jac. Koenen en Irene Baboeram, Voorschoten

'Ik wilde je nog bedanken voor je bijdrage aan onze kinderbruiloft.
De manier waarop je dit hebt neergezet is voor ons heel bijzonder geweest. Je voorbereiding, inleving en uitvoering van deze gelegenheid was van grote klasse. Hierdoor heb je de kinderen een onvergetelijke middag bezorgd.'

Kinderfeestjes
Tom en Maureen Pijpers, Voorburg

'Geweldig om te zien hoe je in zo'n intieme setting samenwerkt met de kinderen. Onze jarige tweeling voelde zich het middelpunt van de show.
Zij en hun 16 klasgenootjes raakten er niet over uitgepraat.
Het lijkt wel of je hun verlegenheid hebt weggetoverd.'

Kinderfeestjes
Ariane en Arno van Sabben,

Oud-Beijerland

Wil Wonder kwam optreden voor het kinderfeestje van onze 9-jarige dochter en iedereen vond het fantastisch! Wil is heel interactief, kan heel goed met kinderen omgaan en ze hebben enorm veel gelachen! De trucs hebben ze nog proberen te analyseren, vooral hoe er iets tussen de doekjes kon komen was verbijsterend! De volgende dag hebben ze het in de klas verteld en iedereen was er nog vol van! Top gedaan, enorme aanrader!

Bart Rosendaal, Delft

"Wil Wonder, maakt het bijzonder"....een passender slogan bestaat niet! Wil is een ontzettend kindvriendelijke, vrolijke goochelaar. Hij weet de aandacht van de kinderen goed erbij te houden, ook die van de ondeugende jongens. De show was magisch en hilarisch! De kinderen deden leuk mee en hun enthousiasme spatte van hun gezichten af. Als je dat ziet, dan weet je dat het een geslaagd kinderfeestje is. De ouders werden ook bij de show betrokken. Wij hebben ons ook vermaakt! Wil kwam op tijd, het opzetten was zo gebeurd, het afbouwen was dus ook zo gepiept. Behalve een leuke show, ontzorgt Wil Wonder ook.

Kortom, Wil Wonder maakt het daadwerkelijk bijzonder!

LiNa Wu, Reeuwijk

 We had Wil Wonder at the birthday party of my 6 years old son.  Emanuele was really happy and said he had the best party ever. Wil is really professional and knows how to involve the kids who followed the show from the start until the end with enthusiasm, curiosity and happiness.

Roberta Cammarano, Amsterdam
Geweldige show van Wil Wonder. De hele klas had genoten. In de avond kregen wij berichtjes van ouders bij wie de kids die middag na school gingen goochelen. Bedankt 

Wil,  je bent echt een prof en kanjer.

Ruud van Lent, Mijnsheerenland

Hartelijk dank voor de leuke show. Wij en de kinderen (12 pubers) vonden het erg geslaagd en kijken terug op een leuke en leerzame middag.

Het was leuk om de verbazing van de kinderen te zien en horen. En elke truc snapten ze, maar hij liep steeds anders af, haha!

Nogmaals bedankt en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Moeders Annet en Corine, Gouda

Wil Wonder heeft opgetreden bij mijn 40-jarig verjaardagsfeest als speciale gast voor de kinderen. Het was geen kleine groep maar alle kinderen - van de kleintjes tot tieners - hebben echt genoten! De kinderen werden verwend met een leuk, gezellig en afwisselend optreden. Ook leerden ze een eigen goocheltruc wat ze echt heel leuk vonden. Wil communiceert super makkelijk met kinderen (én volwassen ;-) ) en hij heeft er echt voor gezorgd dat alle kindjes goed konden meegenieten met het feest. Wil, bedankt!

Vera Naber, Pijnacker

Bedankt Wil, je hebt een magisch tintje gegeven aan het verjaardagsfeest van onze zoon Jonah.

We hebben genoten van de superleuke show. Je wist de aandacht van Jonah en zijn vriendjes (rond de 4 jaar) goed vast te houden met jouw creatieve en afwisselende trucs. Het was een interactieve show en de kinderen hebben enthousiast meegedaan. Ook wist je goed aan te voelen wanneer je Jonah erbij kon betrekken. Hij vindt het namelijk niet altijd fijn om in het middelpunt te staan, maar dat heb je goed aangevoeld.

Natasja Ajd, Rotterdam

Wij hebben Wil Wonder geboekt op het verjaardagsfeest van onze zoon Boris (nu 6 jaar). 

Wat een feest was het! 11 kinderen (5/6 jr) hebben ruim een uur lang geboeid zitten luisteren, gelachen en meegedaan met de show.

Wil Wonder had de inhoud van het programma afgestemd op de jarige en hem extra in de show betrokken. De kinderen vonden het

fantastisch en hadden het er later die dag nog steeds over (hoorden we van de ouders).
Wil Wonder is een vakman, goed georganiseerd en duidelijk in de communicatie.
Wil je een origineel feestje organiseren voor je kind(eren)? Wij bevelen Wil Wonder van harte aan!!

Bart Verhulst, Reeuwijk

De kinderen hebben enorm van het goochelfeest genoten, ik word nog steeds elke dag aan gesproken door alle ouders dat het zo’n succes was.

De kinderen oefenen thuis regelmatig hun goochelkunsten en raakten er niet over uitgepraat!

Bij Moos was vooral de suikerpin een groot succes.

Knap dat je de aandacht zo lang hebt vast kunnen houden!

Nogmaals dank voor het geslaagde feest.

Jeroen en Fleur Smit, Hoek van Holland

Ja het was top! De kids hebben zichtbaar genoten en wij stiekem ook 🙂 Mooi compleet plaatje met voldoende afwisseling en een inhoud die zowel voor de kleine meid superleuk was als voor de grote meiden in de groep. Nogmaals bedankt Wil!

Anke Weijers, Bergschenhoek

Nogmaals dank voor jouw optreden (uitgesteld feest i.v.m. Corona)! Alle kinderen hebben erg genoten, ze gingen er helemaal in op en vertelden enthousiast over de goocheltrucs aan hun ouders. Wij vonden het een zeer geslaagd kinderfeestje!

Candice Welter-Bulten, Delft 
Bedankt Wil voor het geweldige optreden op de verjaardag van onze zoon. De kinderen waren meteen enthousiast en je wist ze tot het einde te boeien. Er kwamen een hele hoop goocheltrucs voorbij en het mooiste was dat vooral de kinderen een groot aandeel hadden in al het wonderlijke wat er gebeurde. Onze zoon was er dagen later nog steeds van overtuigd dat hij toverkracht bezat en toverde de hele dag van alles weg en tevoorschijn. Nogmaals bedankt, ook voor de prettige communicatie in aanloop naar de verjaardag.
Familie Daniels, Barendrecht

Wat een bijzondere show! De kinderen vonden het geweldig en hebben aandachtig en vol ongeloof naar het magische optreden gekeken. Ze zijn nu druk alle goocheltrucs aan het oefenen. Als je een bijzonder magisch feest wilt dan moet je bij Wil Wonder zijn. 

Annemarie Van Den Hoek, Oostvoorne

Wil Wonder heeft bij ons een magische en zeer kindvriendelijke show gegeven. Mijn dochter en haar gasten hebben genoten van de trucs en gelachen om de grappige noten.

Voor een kinderfeest is Wil Wonder een garantie voor plezier en een lach.

Patrick Ponstein, Hendrik-Ido Ambacht

We hebben een verjaardagspartijtje met Wil Wonder gehad voor mijn dochtertje. Hoe leuk is het om de kids een uur lang te zien genieten. Verbaasd, lachen en meedoen. 

Op de vraag wat ze volgend jaar voor feestje wilde, was het antwoord: ‘Wil Wonder!”. 

Dank voor de leuke en zorgeloze middag! 

Jan Willem Van Den Ries, Voorburg

Wil Wonder heeft een goochelvoorstelling gehouden voor het verjaardagsfeestje van onze zoon die 5 jaar werd. Het was een enorm succes! Heel knap hoe Wil kinderen van die leeftijd  meer dan een uur weet te boeien en vermaken. De kinderen hebben erg gelachen om de grappen en goocheltrucs. Ook wijzelf hebben ons kostelijk vermaakt! Wil ontzettend bedankt!

Suzanne en Tim, Rotterdam

Wil nam de kinderen op fantastische wijze mee in zijn magische wereld. Leuk om te zien hoe hij de interesses van onze kleine meid (eenhoorns en regenbogen) in zijn trucs opgenomen had. Je zag een lach van oor tot oor wanneer dat gebeurde. Met de Suikerspinnen Parade erbij en kleine attenties voor alle kinderen is het een heel mooi feest geworden. Stilzitten voor de kinderen was soms een uitdaging, maar Wil kon daar uitstekend mee omgaan. Na de show was het tijd om de taart aan te snijden en Wil zong met volle borst mee, superleuk! Na het feest werden we bedolven onder de appjes van ouders hoe leuk de kinderen het vonden. Aanrader !

Imran N., Den Haag

J0uw kinderfeestje meegemaakt. Prachtig hoe kinderen reageren. Je betrekt de kinderen op een humoristische manier. Je neemt ze mee in een magische wereld en kan hun concentratie goed vasthouden. Geweldig om te zien. Complimenten voor je opbouw van de show, enthousiasme en vooral ook de betrokkenheid naar de kinderen. Ieder kind wordt gezien

Mirjam de Jong, Dorst

We vierden het verjaardagsfeestje van onze zoon die 6 jaar werd. Wil Wonder heeft ons hart gestolen met zijn geweldige show! Hij heeft de kinderen (en stiekem ook de volwassenen) een uur lang geëntertaind, verwonderd en laten lachen! We vonden het een top feest.

Een dikke aanrader!!

Marjon Straver, Delft

Heel erg bedankt Wil dat je dit voor onze dochter en alle andere aanwezige kinderen hebt gedaan! Het was een hele leuke show!!

Je had oog voor alle kinderen en ook nog een extraatje voor onze jarige dochter!

Het was gewoon Top!!

Joyce de Voogd, Barendrecht

Leuk contact met de kinderen.
Vanuit respect en plezier heel interactief samen ontdekken.
Op humoristische wijze kleine trucjes laten zien die de verwondering losmaken bij de kinderen. 

Annemarie van Haren, Amsterdam

Wat een geslaagde show! Wil had een uitdaging doordat er meerdere kinderen van verschillende leeftijden waren, ook was het druk qua in- en uitloop van volwassenen, maar wat ongelofelijk knap dat hij door alles heen een fantastische show kon geven! Onze zoon was heel erg verrast, dankjewel Wil!

Mariska Hoegee, Capelle a/d IJssel

Wil Wonder langsgekomen op het kinderfeestje van onze dochter die 5 jaar werd. Het was een fantastische show en de kinderen hebben enorm genoten! Hij weet de kinderen voor ruim een uur lang te boeien en te enthousiasmeren met goocheltrucs en het leuke is ook dat hij probeert om iedereen een rol te geven in de trucs die hij doet. Kortom echt een aanrader voor een kinderfeestje!

Anika Fillius, Rotterdam

Wij hadden Wil ingehuurd voor een kinderfeest met vier- en vijfjarigen. Dankzij Wil’s vrolijke en geslaagde optreden wist hij 1,5 uur lang de aandacht vast te houden van 12 opgewekte stuiterballen. 

Spannende gezichten, dikke glimlachen en af en toe een bulderende schaterlach wisselden elkaar in rap tempo op. Elk kind kreeg aandacht en sommigen werden betrokken in de goocheltrucs. Uiteraard stond de jarige uitgebreid in het zonnetje. 

De kinderen en wij hebben genoten en kunnen Wil zeker aanraden voor kinderfeesten!

Laurens en Andrea, Berkel en Rodenrijs

Dank voor de leuke show vanmiddag. De kinderen waren onder de indruk en hebben de geleerde trucs thuis ook aan hun ouders laten zien. De manier waarop je de kinderen er continue bij betrekt maakt ze enthousiast en ze deden uit volle borst met je mee! Echt een aanrader! 

Eva van Ineveld, Bergen op Zoom

Wat hebben wij genoten! Voor onze zoon zijn eerste kinderfeestje waren we op zoek naar iets bijzonders en dat is zeker gelukt. Omdat we met een klein groepje kinderen waren heeft iedereen mogen assisteren bij de show. Ze vonden het fantastisch en hebben echt genoten. Dat kregen we ook terug van de ouders, de kinderen kwamen vol met verhalen thuis. Wil Wonder heeft echt oog voor de kinderen, waar reageren ze op, wat vinden ze leuk en wat spannend. Niet standaard even een trucje doen en dan weer gaan, nee echte passie en plezier brengt Wil Wonder mee.
Zodra onze dochter toe is aan een kinderfeestje zullen we zeker weer contact opnemen met Wil Wonder. Dus echt een aanrader.

Lia Kloos, Zevenhuizen

Wil heeft opgetreden voor 11 jongens van 4 tot 10 jaar oud. Zowel de kleintjes als de groten hebben genoten! Naast leuke trucs heeft Wil humor en de jongens flink laten lachen. Knap hoe hij de aandacht wist vast te houden een uur lang. Zeker bij mijn eigen jarige stuiterbal van vijf een hele kunst! 

Esmee Nuninga, Bergschenhoek

Wil heeft een show gegeven op het kinderfeestje van mijn dochter van 5 jaar.

Hij weet alle kinderen aan zich te binden met een leuke show. 

De show is een mix van entertainment en goochelen. Wil neemt een cadeautje voor de kinderen en de jarige meeHij maakt de kinderen echt onderdeel van de show en ze mogen zelf met trucs meedoen.

De show duurde ruim een uur en is erg goed ontvangen door de kinderen.

De show van Wil heeft het kinderfeestje helemaal compleet gemaakt!

Shirley Cheung, Pijnacker

Wil wist alle kinderen van 5 jaar het hele uur geboeid te houden! De trucs waren afwisselend en erg vermakelijk, we hebben veel gelachen. Mijn dochter heeft een top verjaardagsfeest gehad!

Debby Broos, Rotterdam

Het was betoverend om te zien hoe je de volle aandacht van de kinderen had. Ook de meer afgeleide kinderen bleven met open mond en sprankelende ogen kijken naar de magie. Erg mooi om te zien hoe je de kinderen ook onderdeel maakte van de show zelf. Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en voor ons als ouders ook.  

Sjim Vastbinder, Gouda

Wil Wonder kwam bij ons optreden. Wat een genot was dat! De kinderen waren ruim een uur lang gebiologeerd door de leuke trucs die voorbij kwamen.

Ook voor ons als ouders was het geweldig.

Na de show raakten de kinderen en wij er niet over uitgepraat, het was met recht een 5 sterren act! Wij kunnen iedereen Wil aanraden als je zin hebt in een leuke act op een kinderfeestje.

Ronald en Marit Verschoor, Oude Tonge
Ik heb enorm van de show genoten. En dan die blije gezichtjes van die kinderen zien, dat is onbetaalbaar! Enorm bedankt (plus flinke fooi).
Oom Ben, Kapelle