Goochelshows

Vele thema's en altijd weer bijzonder

Goochelshows

Voor elk podium

Voor theaters, scholen, bibliotheken, bedrijven etc.

Goochelshows

Vele thema's

Dieren, pesten, helden, Halloween, Sinterklaas etc.

Goochelshows

Maatwerk

Andere wensen of ideeën? Alles is te bespreken. Veel mogelijk.

Goochelshows

Magisch entertainer met hart voor zijn werk

Wil Wonder is zeer creatief en maakt vele soorten programma's, vaak inspelend op thema's die spelen in de samenleving. Door zijn rijke ervaring en zeer uitgebreide assortiment van trucs en attributen kan hij flexibel inspelen op vele soorten verzoeken. Zo kunt u ook een algemene show voor 4-12 jarigen boeken onder de naam 'Wil's Wondere Wereld'.

Informeer naar de mogelijkheden!

Tevreden klanten vertellen

'Ontzettend bedankt voor je mooie en leuke show. We zijn allen erg enthousiast; de kinderen, de organisatie en de ouders. Ik zal je zeker aanbevelen en wat mij betreft graag tot ziens!'


Goochelshows
Nataschia Kranenburg - Gemeente Nieuwkoop

'De artiest wist kinderen en ouders van het begin tot het eind te boeien. Veel kinderen wisten het ook na te vertellen. Erg leuk! We hebben erg genoten!

Bedankt!'
 

Goochelshows
Riet Bonte-Schouw - Merrem Group BV Zaltbommel

'Dank wederom voor het leuke optreden en jouw enthousiasme.

De kinderen hebben er weer van genoten.

Graag weer tot ziens!'
 


Goochelshows
Galit Blander - Standic Tank Storage Dordrecht

Echt leuk om te zien hoe je alle kinderen mee krijgt in jouw show.

De BSO kinderen van verschillende BSO groepen in Sliedrecht mochten genieten van een geweldige show. De leeftijd van de kinderen varieerde erg, we hadden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Toch deden alle kinderen enthousiast mee en participeerden in de show.  Van de jonge kinderen die het een beetje spannend vonden tot de oudere kinderen die zichzelf te oud vonden voor de show. Wat hebben ze allemaal genoten! Ook de cadeautjes aan het einde van de show waren erg leuk gevonden. Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer bij Wasko!

Hanneke Beumer, BSO de Basis / Wasko, Sliedrecht

Op de eerste dag van de herfstvakantie hebben wij Wil Wonder op bezoek gehad voor een goochelshow voor onze kinderen op de BSO. Wat was dit een leuke show. Wil Wonder zet een goede show neer aan de hand van een thema. Op de BSO hadden wij het thema natuur en hier heeft hij zijn show goed op aangepast. Daarnaast was er goede interactie met de kinderen. De kinderen werden op een hele leuke en enthousiaste manier door Wil Wonder betrokken bij de show. De kinderen mochten zelfs met een paar trucs mee doen. De kinderen vonden het echt heel leuk en waren erg enthousiast. Zo enthousiast dat zij zelf na de show nog even verder gingen met goochelen.

Laura Hadderingh, Kinder Service Hotels Rotterdam (Pendrecht)

Een greep uit het aanbod van goochelshows

Vegetarisch Circus

Goochelaar Wil Wonder goochelt niet met echte dieren, maar wel met knuffels en fantasiedieren. En denk nu niet dat dit enkel is geschikt voor jonge kinderen....dit is echt een 'familieshow'. Welkom in de piste van het Vegetarisch Circus waar spreekstalmeester en goochelaar Wil Wonder er samen met het publiek en de (niet echte/levende) dieren een gezellige beestenboel van maken. Met onder meer een hilarische act met Kiki, de kakelende kip als leugendetector en Simon de Slang die probeert een kaart te raden.

Een show vol humor, interactie en zeer originele trucs!
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Duur: circa 60 minuten


Wil weet de kids goed te entertainen!
We hadden Wil uitgenodigd voor Koningsdag in ons dorp. Wil maakt een hele interactieve show waarbij zelfs de meest verlegen kindertjes op hun puntje van de stoel zaten en mee aan het roepen waren. Kinderen mogen Wil ook helpen bij de show en dat maakt het extra leuk!
*****

Tirza Brouwer, Huijbergen

Wij  (kinderen en juffen!) waren razend enthousiast. Je hebt onze kinderen 5 kwartier ademloos laten genieten. Je betrok de kinderen steeds heel goed bij je show en je sloot goed aan bij het niveau van onze (sbo) groepen. Knap om kinderen van groep 1 t/m 4 zo weten te boeien. We gunnen elk kind zo'n leuke show van jou. Je bent bijzonder Wil Wonder!

Anke Zeldenthuis, SBO De Wissel te Tiel

Zo leuk!
Wij hadden het programma gekozen voor onze Sinterklaas viering. Het publiek, kinderen tussen 4 en 8. Ze zaten van begin tot einde geboeid op hun stoelen en leefden helemaal mee.  Het contact met Wil was heel prettig, voor en na het optreden. Graag weer een keer.

Tina Maandag-Sonnenburg, PV Avery Dennison Oegstgeest

Opvolger van Beestenboel

Vegetarisch Circus is de opvolger van het programma Beestenboel, waarin het concept met dierentrucs al werd toegepast (zie foto en teasers). De show is nu in een circus setting gemaakt en uitgebreid met originele en coole trucs die worden uitgevoerd door diverse beestachtig leuke artiesten, onder de bezielende leiding van circusdirecteur en artiest Wil Wonder.

Deze show heeft aardig wat speel ruimte nodig, dus onder meer geschikt voor theaters, gymzalen, spellokalen etc.

Teaser 1 Beestenboel 

Teaser 2 Beestenboel 

De Wonderkroon een magisch sprookje

De Wonderkroon

Een magisch sprookje dat zich afspeelt op het kasteel van koning Sebaldebal. De koning heeft een heel bijzondere kroon waarmee magische dingen kunnen gebeuren. Er zijn echter kapers op de kust! Lukt het de koning om De Wonderkroon te beschermen?

Leeftijd: 3-8jaar

Duur: 60 minuten


Kapitein Wonder Piratenshow

Coole en magische Piratenshow met spannende en leuke trucs. Durf jij mee te gaan op zoek naar de schat?Kijk op de speciale website!

Leeftijd: vanaf 6 jaar (iets te spannend voor de kleintjes?)

Duur: 50-60 minuten


(Foto: Mirjam Photography)

Brein Gein

'Brein Gein' is een show vol experimenten en trucs waarbij onze hersenen flink voor de gek worden gehouden. Wil Wonder laat je zien en ervaren hoe je de hersenen kunt foppen en daar ook veel plezier mee kan beleven.

Sommige illusies legt hij uit, andere blijven geheim.

Een ding staat vast, na het zien van deze show zal je nooit meer op dezelfde manier naar de dingen kijken!

Te boeken vanaf seizoen 2020-2021.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur: circa 50 minuten

Goochelshow reizen en ruimte

Kees in Space

De 12-jarige Kees houdt veel van lezen en heeft een rijke fantasie. Zo bedenkt hij dat hij als avonturier de hele wereld afreist, in de voetsporen van bijvoorbeeld Columbus en Jules Verne. Beleef samen met Kees magische avonturen die je de hele wereld overbrengen, zelfs tot in de ruimte waar je KosmoKoe ontmoet.
 Leeftijd: vanaf 4 jaar

Duur: 60 minuten


Net als vorig jaar was dit weer een supergoed optreden van je!

Ank Zeldenthuis, De Wissel in Tiel (speciaal onderwijs)

- In 2022 Vegetarisch Circus gespeeld en in 2023 Met Gijs op Wereldreis

(een bewerking van Kees in Space) -

Magische Superhelden Show

In deze coole show draait het allemaal om helden en heldinnen, superjongens en supermeisjes. En daarvoor hoef je niet te kunnen vliegen of gebouwen op te kunnen klimmen. Je hoeft er ook geen beroemdheid voor te zijn, gewoon jezelf. Je bent pas een superster als je samenwerkt, samen speelt en goed bent voor jezelf en anderen. 

Een magische show waarin (niet) pesten en gelijkheid een grote rol spelen. 

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur: circa 50 minuten

De Grappige Griezelshow

Zwevende hoofden, rondvliegende ogen, monsters, vuur en rook......deze show zit vol griezelen met een knipoog.

Zeer interactieve show!

Ideaal voor Halloween en andere spannende feesten.
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur: 60 minuten


(Foto's: Mirjam Photography)

We vonden het een super toffe show. Nick heeft het nog steeds over je show, welke indruk op hem heeft gemaakt.

Als je ooit weer een optreden hebt in de buurt komen wij zeker weer kijken.

Ruud, Monique en Nick - Veendam (G)

Bedankt voor de geweldig griezelige shows. Tot een volgende keer!

Inge van Riet, Kindcentrum 't Kickertje - Den Hoorn
Goochelshow Sinterklaas

Diverse Feestshows

Wil Wonder (op de foto zijn tweelingbroer Lakei Blij) speelt diverse Feestprogramma's als Sinterklaas (voorprogramma voor het bezoek van Sint en Pieten), Halloween en Kerstshows. Informeer naar de diverse mogelijkheden!

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Duur: 45-60 minuten

Vast klant van Wil Wonder

Bedankt voor weer een mooie voorstelling. Ik heb alleen maar goede dingen gehoord in de wandelgangen. Op naar het tiende jaar?!

Eveline Bos - Hof Hoorneman Bankiers NV Gouda

Het optreden van de goochelaar in 'De Magische Sint Spel Show' was echt betoverend en zorgde voor een geweldige ervaring voor de kinderen.

Zijn vermogen om de aandacht van de kinderen vast te houden was indrukwekkend, waardoor ze de hele show gefocust en blij waren.

Wil Wonder zorgde vakkundig voor een aangename en georganiseerde sfeer, die naadloos aansloot bij onze verwachtingen.

De show voegde een magisch tintje toe aan het evenement en vormde het perfecte decor voor de komst van Sinterklaas.

Al met al een prachtig en goed gecoördineerd optreden dat een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als volwassenen toverde.

Tessa van den Berg, Northland Power International Holdings BV, Amsterdam

Geslaagde act op Sinterklaasfeest.
We boekten deze show als onderdeel van ons Sinterklaasfeest op het werk. Vooraf goed contact gehad met "Wil Wonder" en hij was zeer ruim op tijd aanwezig. 'De Magische Sint Spel Show' was interactief en sloeg bij de kinderen goed aan. Overgang richting komst Sint goed afgestemd. Kortom veel blije gezichten. 

Sinterklaascommissie Thoraxcentrum Erasmus MC, Rotterdam


Bedankt voor de leuke en unieke voorstelling, de kinderen en onze collega’s hebben genoten, en wij ook! Tot ziens in het nieuwe schooljaar.

Patricia Megens en Agnes Reichardt,

OBS Fridtjof Nansen - Rotterdam

Overtuigd? Maak kennis met Wil's Wondere Wereld vol magie!